ТЕС или EFT

Какво е EFT  ®  Техники за емоционална свобода

Създадена от американския инженер от Станфордския университет Гари Крейг, тази техника е известна още като психологическата акупунктура и набира все по-голяма популярност по целия свят. Тя преобръща представите за лечение чрез психо-терапии, траещи с години, като премахва фобии и други нервни разстройства за минути. Днес тя се използва като ефективно средство за решаване на всякакви емоционални проблеми, физически заболявания, алергии, пристрастявания, наднормено тегло, за подобряване на зрението и постигане на високи резултати във всякакви области на живота. Приложението й отнема минутки и помага да се справим със стреса и негативните емоции по нов, безболезнен начин. Нашите тела имат 14 меридиана (енергийни канала), по които протича фина енергия същата, която се регистрира при електрокардиограми, електроенцефалограми и от медицински уреди. Още преди 5000 години китайците са направили карти на тези меридиани и на акупунктурните точки, в които те са забивали иглите си, за да стимулират потока на жизнената енергия и да лекуват. Основополагащото откритие на Гари Крейг е, че отрицателните емоции се предизвикват от разстройство в енергийната система на тялото, а не от отрицателните мисли, както традиционните терапии считат до сега.

Прилагането на техниката или така наречената Основна рецепта представлява потупване върху крайищата на 14-те меридиана докато изпитваме негативното чувство или физическа болка и изричаме името му. Чрез потупването фините енергии на тялото се хармонизират и чувството и дискомфортът отшумяват изключително бързо. На база на Основната рецепта Гари Крейг развива няколко техники: Филмовата техника, Техника на травмата без сълзи, „Разкажи историята“ и др. У хората, които я прилагат настъпват дълбоки промени в емоционален и физически план и резултатите са трайни. Тази техника е част от т.нар. енергийна психология и се оценява като най-големия пробив за последното столетие в областта на лечението на тяло-ум. Тя е помогнала на хиляди хора по цял свят и бързо става известна като „съвременното чудо“, заради драматичното освобождаване от емоционални и физически проблеми. ТЕС има едно изключително предимство – заради простотата си тя се овладява бързо от всеки и прилага лесно при всякакви ситуации и по всяко време – истинска свобода на върха на пръстите! Както казва създателят й: „Пробвайте я върху каквото ви хрумне! Особено, когато нищо друго не помага!“

Пренареждане на матрицата

Пренареждане на Матрицата или Matrix Reimprinting е техника създадена през 2008 г. на основата на EFT ®  . Тя е разработена от Карл Досън, един от 29 мастъри на EFT  ®  в цял свят. Тя е форма на емоционална медитация, по време на която EFT ®  се прилага върху фрагменти от съзнанието, откъснали се в изненадваща стресираща ситуация.
Ето какво казва ТЕС Мастър Карл Досън:

„Полето или матрицата е навсякъде около нас и ни свързва с нашето минало. Това е така, защото нашите травматични преживявания и стресиращи случки са в матрицата и влияят на всеки наш мисловен модел, поведение или действие. За да разберем това можем да се опрем на откритията на съвременната психология за травмите. Всеки психотерапевт или психолог може да обясни какво се случва при травма: част от нас се откъсва или дисасоциира, за да ни предпази от травмата и поради тази причина често ние не си спомняме травматичното преживяване след това. Но къде отива тази част? Моят опит от последните няколко години ме навежда на мисълта, че тя отива в матрицата.“

Тези моменти, когато не сме били подготвени или не сме разполагали с вътрешните ресурси да се справим с изникналото на пътя ни предизвикателство и не сме избрали нито нито борба, нито бягство, не са просто спомени. Те остават в нашите енергийни полета като замръзнала енергия или енергийни тела „ЕХО“ (Energy Consciousness Holograms). Те блокират енергийния поток на „чи“ и намаляват капацитета на енергийната система на тялото.

С протокола на Пренареждане на Матрицата ние работим директно върху тези енергийни тела с цел да освободим техния негативен емоционален заряд. Съществената разлика на Пренареждане на Матрицата от класическото прилагане на EFT е, че след преработването на емоционалния заряд, клиентът замества старите схващания и преживявания с нови, позитивни и буквално може да пренапише миналото си. Това драматично подобрява емоционалното и физическото ни здраве, възвръща душевния ни баланс и буквално отприщва потенциала ни. Много хора, които я прилагат имат дълбоко-трансформиращи преживявания.

Изключителното предимство на Пренареждане на Матрицата е, че бързо стига до сърцевината на проблема, открива блокирани емоции скрити в подсъзнанието и благодарение на това си качество достига до травмиращи преживявания от ранна възраст и дори от минали прераждания. Пренареждане на Матрицата е приложение на истината, че Умът може всичко. 

Направените иследвания с енцефалограф по време на сесия на Пренареждане на Матрицата показват, че мозъчните вълни спадат до тета и дори делта (като при дълбок сън). На снимката: Демонстрация на сеанс с Пренареждане на Матрицата по време на международната конференция в Брайтън 2013 г. Практикът и клиентът са свързани към енцефалографи, а изображението на екрана показва движението на мозъчните им вълни в реално време.

 

Цена за 1 сесия – 80 лв. / 80 евро (За живеещи извън България)
Цена за 5 сесии – 350 лв. / 350 евро  (За живеещи извън България)
Продължителност: 1 час

Сесиите се заплащат по банков път:

Банка: ОББ-АД
BIC: UBBSBGSF
IBAN: BG56UBBS80021055123540
Фирма: ТАРА ПРИЗИВ ЕООД
М.О.Л.: Росица Велкова 

Ако до 1 месец не сте се погрижили да проведете сесията си, тя се анулира!