Интервю с Роси

Интервю с РосиКак  се запозна с метода ThetaHealing и какво си работила преди това?

Завършила съм Икономически университет във Варна със специалност Икономика на търговията, но това не ме караше да се чувствам на мястото си. Работила съм в сферата на туризма, след това направих частен бизнес, който после прекратих,защото разбрах,че не ми доставя удоволствие. След това записах психология, за да осъществя мечтата си. Тя ми даде отговор на много въпроси, но все още много бяха загадка за мен.Записах следдипломна квалификация по Позитивна терапия, след това хипноза.

Четенето на книги в областта на езотериката ме срещна с М.С. Норбеков, след това Геше Майкъл Роуч и неговата философия за будизма и др. Преминах 6 нива на обучение по Кармичен мениджмънт в DCI – САЩ.

Много тернинги, семинари, ретрийти, медитации и други практики. Имам много прекрасни спомени и приятелстава от тогава.

В живота ми „ случайно” се появи книгата : „Закони на любовта” Берт Хелингер. Бях толкова впечатлена от метода Семейни констелации, че реших , че това е моето място и  се записах да се обучавам.Това беше моята униклана среща с невидимите процеси, които ни влияят. Получих диплом от  Hellinger Schule – Германия. Този метод допринесе за много трансформации и осъзнаване в живота ми. Сега работя с тази терапия в групов формат..

През цялото време на един въпрос не получавах отговор: Какво е това подсъзнание и как да стигнем до него?

Малко преди да завърша при Берт Хелингер мои приятели от Русия и от Украйна ми изпратиха информация за ThetaHealing.

 След време отворих сайта на Ваяна Стайбъл и започнах да чета и ми стана ясно, че това съм търсила.

Тази година получих сертификат на науките по Тетахилинг от Ваяна Стайбъл, за, научих се да ценя и обичам себе си, да поставям граници, да слушам сърцето си.

Освен това имах проблеми със здравето.След тежко раждане на второто ми дете имах заболяване с инфекция на кръвта и много труден следродилен период, с депресии и  силна умора.

Имах проблеми в брака си, страхове да напусна този брак, но Тетахилинг ми помогна много. С работа върху убежденията и блокиращите ме програми  успях да се справя и да променя всичко така, че да се чувствам добре.Станах много уверена, разбираща, отношението ми към близките ми се промени и  разбрах,че само аз нося отговорност за това, което се случва с мен.

Сертифицирах се и за ТЕС и Пренареждане на матрицата и Матрица на раждането.

Обучих се и на Нейрографика в института на Павел Пискарьов като специалист.

Благодарна съм на всички мои Учители и всички, които бяха до мен по моя път към себе си!

Продължавам да се срещам с нови теории, автори, като Нийл Донлд Уолш, Брус Липтън и др.,защото винаги има какво да се научи и приложи в живота.

Целта ми е повече хора да стигнат до Тетахилинг и Семейни констелации като методи за промяна.

Кои са твоите клиенти?

Като става дума за лични тета сесии, всеки може да ми е клиент. Всеки има нещо за разрешаване и иска да се чувства по-добре, да  се радва на живота си. Някой имат здравословен проблем, други в отношенията си или с работа и финанси.Метода позволява да се работи на всякаква тема.

Когато става дума за обучение по Тетахилинг, има специална обучителна  система, създадена от Ваяна Стайбъл, която дава  възможност да се обучиш сам да издирваш своите убеждения и да ги премахваш и да се осбодиш от бремето, което си носил години наред.

Обучават се предимно млади хора, жени, които са много интуитивни и искат да променят себе си и своя живот – да създадат семейство или да подобрят връзката си,

да имат желаната работа, да са здрави. Много често се обучават лекари, психолози, алтернативни терапевти.

Обичам да работя с хора и обичам това, което работя, защото виждам резултат от това, което правя.

Какво те отличава от останалите ти колеги?

Аз съм единственият психолог, който е със Сертификат на науките по Теахийлинг В работата си държа на дисциплината, точността, прецизността и винаги предоставям добри условия за провеждане на обучение.

Фокусирана съм върху това да има резултат от процеса на обучение, да науча всеки един да усвои практически техниката. Винаги давам много повече от това, което е заложено в ръководството за работа. Споделям с удоволствие опита си. На разположение съм на всеки завършил да отговоря на въпросите му, когато е преминал обучение и се затруднява в нещо. Радвам се на успехите на всички и ги подкрепям в работат им.

Работя с любов и уважение с хората.

Метода дава възможност след сертифициране, всеки да го практикува сам и да работи и прави сесии и на други хора срещу заплащане.

Предлагам и  комбинирани сесии на ТетаХийлинг и Семейни констелации.

Работи ли този метод наистина?

Погледнете отзивите в сайта ми на клиенти, докоднали се до метода.

Колко бързо има резултат от работата с ThetaHealing?

Винаги има резултат и промяна в положителна посока. Много зависи от това дали човек е готов да се промени и той също да вземе участие в този процес.

Зависи и от темата, с която се работи. В някой случаи за 2- 3 сесии изчистваме напълно проблема.В други за повече време. Има  мигновени промени.

А когато става дума за обучение, резултатите при хората са  още на самия курс.За тези, които продължават да работят винаги има големи промени. Но това важи и всеки друг аспект от живота ни. Няма промяна без действие.

Ако искам да работя с теб какви са моите опции?

Има две опиции:

  • Провеждаме лична сесия по определена тема, има възможност и за тета- ден, който включва три вида терапия- тета сесия, работа с кристали и изчистване на емоции с етерични масла.
  • Или по- добрата опция е да се запишеш на курс и да усвоиш Тетахилинг , за да го прилагаш в живота си, защото ще можеш не само да премахваш подсъзнателни убеждения, но има много практики и техники  от всички сфери на живота, които може се да използват ежедневно и имат 100 % успех. Курсовете са предимно практика на метода.

Най-важно е да се преминат 3-те базови курса: за начинаещи, за напреднали и дълбоки разкопки. Това е основата на целия метод.

Един от най- полезните надграждащи курсове е Интуитивна анатомия.Той е най- трансформиращия курс. Има курсове насочени към работа с изобилието и бизнеса- Проявление и изобилие и Играта на живота. Други са свързани повече със здравето- Болести и разстройства. Метода позволява да се работи с животни и растения.Има и курсове за развитие на екстрасензорните способности,силна интуиция- Децата на дъгата и ДНК 3.

За кого не работи Тетахилинг?

За тези, който не желаят да променят живота си и не вярват,че това зависи от тях.

Моят профил в сайта на Ваяна Стайбъл.

Ще се радвам да съм  в помощ при решаването на вашите проблеми !