Приемането, това е сладкото чувство на ЛЮБОВ

Ограничаващи убеждения за  ПАРИ
Най-големият страх на човека е да бъде самия себе си.

Ние сме се научили да живеем своя живот, стараейки се да удовлетворим желанието и очакванията на другите. Да живеем опирайки се на гледната точка на другите, защото имаме силен страх, че ще бъдем отхвърлени, ненужни, недостатъчно добри за някой.

Именно така живеят зависимите хора, считайки себе си за добри, морални, отговорни. Но всъщност са безотговорни по отношение към себе си, към себе си любимия. Те живеят живота си без любов към себе си. Отчитайки това, че сега много хора се движат в посока да осъзнаят своята истинска сила, този подход е в противоречие с това което всеки се стреми да постигне. Вашата жертвеност ви лишава от сила. Не бива да се разбира, че трябва да бъдете егоисти по отношение на другите и да не си сътрудничите с тях, или да не им помагате.

Много години са ви учили да бъдете лоши към себе си и даже да отричате това да бъдете самите себе си. Енергията на отрицание се е натрупала в клетките ви и ви пречи да вървите напред. За преобразуването на тези енергии е нужна работа на много дълбоко ниво, за се препрограмира вашето ДНК.

И тогава ще започнете да приемате себе си, с каквото и да се сблъскате в собствените си дълбини. Приемането-това е любов. Разбирате ли го? Приемането е сладко чувство.. Не нужно да си прощавате, вие не сте виновни за нищо. Вашите така наречени грехове са илюзия. Освободете се от това и приемете себе си!

Вашите мисли направляват енергията в това направление, в което вярвате.

И ако вашите убеждения ви носят разочарование и стрес, то физическото тяло реагира бързо на стареене и съпътстващи заболявания. Качеството на живота влияе на нашето здраве, себеусещане и дълголетие. Със своите избори ние сами създаваме тези условия, които съкращават или удължават живота ни, окрасявайки го в различни краски.

Кое ви носи истинска радост, кое ви прави щастливи? Важна е мотивацията: “Действително ли искам или съм принуден от обстоятелства, които ме държат притиснат в ъгъла. Кое ме ръководи-страх или осъзнато желание?

Тъй като в човека работи тази връзка между съзнание, подсъзнание и физическо тяло, то човек може сам да влияе на качеството на живота си, променяйки своите представи, ограничени разсъждения, осбвождавайки себе си от страх, за да бъде щастлив, свободен и здрав.

Здравето, красотата и младостта са свързани с това отношение, което имаме със самите себе си в процеса на житейския ни опит.

Когато разрешите проблемите с двойнствеността, изпълвате живота си с умиротворение и придобивате силата на Твореца в себе си. Вашето ДНК ще разбере това и ще увеличи способността на вашите клетки да живеят дълго, ще уравновеси мислите ви, ще победи страха, ще ви изцели и ще преминете към съвършено нов живот.

Сега е времето да проявим своите собствените си чудеса. А това, в което вярваш може да се случи-пари, внезапно изцеление, изпълнение на мечтите ви, всичко това е пред теб… сега.

Привлечи ги със силата на своята любов и вяра, защото всичко това е за теб! Ти имаш право на прекрасни дела. Ключа за това се намира в теб, в твоите убеждения в дълбините на твоето сърце, които ти трябва да откриеш, за да разбереш: АЗ СЪМ БОЖЕСТВЕНО СЪЩЕСТВО и моето рождено право е да имам всичко, абсолютно всичко, което желая.

Единственото пътешествие, от което не се връщаш с празни ръце – това е да се потопиш в себе си.

Там вътре няма граници, няма невъзможно, там може да достигнеш най-далечните звезди, да бродиш по места, които вече съществуват.

Твоята душа и твоето висше АЗ – това е твоят наставник и помощник за твоите творчески сили и твоите мечти, които искат да бъдат осъществени и които да привличаш в живота си. Вярваш ли в това? Така и ще бъде. Прибави сила и вяра в себе си!

Бъдете здрави, успешни и живейте в изобилие!

Ако ти се разпознаваш в някой от случаите описани в тази статия и искаш да промениш това, аз мога да ти помогна да го обсъдим!

Един разговор може да промени живота ти!

Свържи се с мен за да получаваш съвети и статии или за  безплатна предварителна  среща !

 

Роси

[ninja_form id=11]