ПАРИТЕ

ПАРИТЕ

Това са един от “микрочиповете” в нашия ум.

Повечето хора, когато чуят думата пари и в тяхното съзнание изплува банкнота.

Това е видимото изражение на ЕНЕРГИЯТА, която влагате в работата си, за да произведете нещо – стока, услуга…, която другите ползват.

Енергията е вашият потенциал, вашето намерение, вашите мисли, вашето сърце, които вие предлагате.

Парите са вашето време. Те са стойността, която предлагате на другите.

ПАРИТЕ са, за да може да задоволите своите потребности от:
храна, дом, да отгледате децата си, да се обучавате, да пътувате, да помагате на другите, да си позволите почивка, да творите…..

На планетата има много пари, за всички.

Защо не всеки има пари?

Защото той не може дори да си представи как би понесъл да има 100 000 000 мил. евро.

Първата реакция на човека е, че ако ги има ще се чувства много добре. След това настъпва притеснение, след това страх… Да ако ги има ще започне да живее както той иска, но тези пари много бързо ще свършат. Защо?

Защото някой хора не могат да издържат на тази енергия и подсъзнателно искат да се отърват от парите, колкото може по-бързо. Ум ума не е настроен на такава сума.

Това е така, понеже те имат в своя “микрочип” в мозъка заложени програми и памет от първата си среща с парите:

” Те свършват”, ‘Точно на мен ли ще се падне да съм богат”, ‘За да имам много пари трябва да работя много”, ” Парите са причина за скандали”, “Може да ми откраднат парите”, ” Бели пари за черни дни”, ” Ако съм богат ще съм сам”, “При се печелят трудно” и много други програми, свързани с първите им спомени от детството, свързани с пари, богатство, богати хора и т. н. Много са виждали как баща им фалира, как майка им работи много, а получава малко заплащане. Всичко това оказва влияние върху човека.

Освен това много малко от родителите учат децата си на финансова грамотност, как да инвестират правилно, как да работят, това което обичат, как да разпределят правилно парите си, какво отношение да имат към парите.

Защото неправилното отношение към парите може да създаде проблеми.

За някой парите са нещо лошо, те са мръсни, те им пречат да бъдат духовни.

Ако искаш да имаш пари е нужно да пренастроиш своя “микрочип” в ума на богатство и изобилие. Да мислиш като богат човек, да виждаш изобилието навсякъде около теб, да премахнеш всички блокиращ убеждения свързани с парите.

Ако искаш да си милионер, мисли като милионер!

??Започни например с това да си припомниш 3 тягостни момента, свързани с парите в своето детство, анализирай ги и виж какви убеждения си получил от тях.

Имало ли е скандали, свързани с пари в семейството ти?

Скоро научих един бърз тест за пари:

Ако имате 2 неща с еднаква стойност и ползи, кое ще изберете?
Отговорете си на въпрос?

Желая ви изобилие! ??????

И знаете ли парите са нещо много хубаво. Те дават свобода да избираш какво е най-добре за теб и да можеш да помагаш на други хора!

За да се научите как да променяте мисловните си модели ви каня да се запишете на курс за начинаещи по Тетахилинг.