Отзиви

Скъпа Роси, благодаря за сертификата!

За ме беше вълнуващо, все още не съм асимилирала напълно целият ефект от обучението, радвам че го направих.Роси ти си професионалист и ми даде по достъпен начин цялата информация .Получих дълбочина ,разбиране ,подкрепа ,приемане ,готовността ти да даваш безценно знания. Осъзнах че е добре да гледам и търся доброто в всичко(ситуации, хора).

Щастлива съм че взех решението да изкарам този курс и ще продължа с следващия курс-ниво.(ще потвърдя когато получа аз потвърждение че в петък ще е свободен ден за мен). Работата с ThetaHealing ме промени, даде ми различна гледна точка за света. Аз не съм специалист в сферата на психологията и нямам много опит но за мен това е много интересна, полезна и изцеляваща терапия.

Хиляди благодарности !!

Иванка Телбишка

Методът Тетахилинг промени разбирането и възприятието ми, за това коя съм аз. Даде ми ясно разбиране за личната сила. Събра ме, умиротвори ме, хармонизара ме. Познах Бог в себе си. Познах какво е да приемаш себе си, да живееш в мир със себе си. Познах какво е какво е да си част от Всичко, което Е. Благодарение на обученията и личните ми практики по метода, животът ми се промени и продължава да се променя. Отвътре навън .Леко и хармонично, красиво и убедително.Тета ми помогна да се освободя от страхове, ограничаващи вярвания, които блокираха потенциала ми, които като криви огледала изкривяваха възприятията ми и не ми позволяваха да видя съвършената красота на живота. Преживявам красотата Тук и Сега, преживявам какво е да си изпълнен с тишина и благодарност, преживявам Любовта… А колко ли още прекрасности ще се претворят в реалност. Ако питате за материалното изобилие знайте, че то неминуемо се проявява като резултат от вътрешните промени+решение за действие+ радостно вдъхновение+конкретно действие.

Росица Пешева

Здравей Роси!

Търсенето на начин да лекувам себе си, както физически, така и емоционално ме доведе до ThetaHealing. Щастлива съм, че взех това решение, защото разбрах колко мощна техника за енергийно лечение на много нива и аспекти е ThetaHealingе. Благодаря ти Роси за усилията и любовта, с която ни въвъеде в този интересен и необятен свят, даже магичен. В процес на осъзнаване съм какво ми се случва, но със сигурност стартирах процес на промяна на всички нива. Уникалността на тази терапия според мен, е в дълбочината, бързината и екологичноста, това са ми първите впечатления на начинаещ. Със сигурност ще препоръчам горещо ThetaHealing на моите приятели.

Голямо Благодаря!

Жанета Тенева

Роси, привет !

Както споделих , това , което ме провокира да започна обучението е че първото имах супер съпротива към този метод , след което реших да посетя г тета практик , завършил курса при теб . Изключително бях изумена от бързият и лек резултат . И това ме провокира да се обърна към теб . Резултатите след курса са все още пресни и ми е нужно време да наблюдавам , но се чувствам все по полезна , щастлива и искаща да продължа и да влезна все по надълбоко. Обмислям варианта да запиша и втората част . Ще споделя скоро .

Благодарности за знанията и позитивната енергия .

Желая здраве и до нови срещи ! 🙏

Мирела Стоичкова

Здравей, прекрасна Роси!

Реших да се запиша за курса по Тета лечени, след като изкарах курс за Мозъчните вълни и отвътре нещо ми каза, че трябва да се запиша и на Тета лечение и съм много щастлива, че наистина се записах. Работата с Тета ми затвърди,че преди всичко трябва да вярваш безусловно в Твореца и да правиш нещата от сърцето с Любов и тогава се случват Чудесата.Влюбих се в метода на Тета лечение и този метод го препоръчвам на всички приятели.

Благодаря за знанията и енергията! 🙏💖

Поздрави!

С уважение: Магдалена Богданова

Здравей, Роси!

Прочетох книгата на Ваяна за начинаещи. Някои места разбрах с лекота, а на други стоях втрещено и ми изникна мисълта: „Валя, трябва ти учител!“ Чувствах се на мястото си по време на курса. Отговорих си на въпроса защо в детството си мечтаех да стана лекар. Е, в живота съм филолог, но дълбоко в себе си знам, че призванието ми е да помагам на хората. Тета ми хареса ми, приземи ме, вдъхнови ме.Този курс ми позволи да имам връзка със Създателя.

Хареса ми строгият тон. Държи ме в кондиция и ми въздейства положително. Обясненията бяха точни, ясни и кратки. Споделените случаи от практиката Ви – бяха много ценни за мен. Изчистването на коренно убеждение при Цвета ме остави без думи. Попих всичко, което се случи пред очите ми.

Благодаря Ви за пълноценните 3 дни обучение, за хармонията, споделеността и безусловната любов, която чувствах през цялото време.

Благодаря, Роси!!!

Валентина Донева

Здравей, Роси!

На първо място искам да ти благодаря ,че точно ти ме водиш по пътя към Тhetahealing.

Както ти многократно казваш -няма случайни неща. Всичко започна с желанието ми за промяна,с желанието ми за промяна на промяната.

Бях пробвала методи,които чувствах ,че не ми допадат. Продължих да търся и да искам да намеря начина,който ще усетя ,че е за мен.Така попаднах книга на Ваяна .По късно, когато прочетох първата книга разбрах,че това съм търсила, но имах толкова много въпроси, че започнах да се ровя в интиернет. Така открих теб ,Роси и курсовете по ThetaHealing. Много съм щастлива ,че се записах. Няма да крия колебанието си,породено от съмнения във възможностите ми. Сега,след курса,съм много по уверена . Видях друг свят ,който искам да опозная и свят, в който мога да израствам духовно.

Познавам доста методи и техники и съм ги прилагала за подобряване на здравословното ми състояние.Те или бяха неуспешни, или кратковременни. Не съм успявала да получа толкова бърз и мигновен резултат както с ThetaHealing. Бих го препоръчала на всички приятели и познати.

БЛАГОДАРЯ РОСИ !!!!!

С обич и признателност Марияна

Искам да споделя моя личен опит със Семейните констелации и Тета Хийлинг сесиите. Още след първото ми посещение ( един двудневен семинар констелации и една Тета сесия ) имаше ефект. В рамките на 3 седмици се случиха поредица неочаквани събития, които ме изненадаха страхотно. Баща ми ме потърси с отношение, каквото от години не бе имал към мен, за да си изясним взаимоотношенията и да споделим неказани до този момент неща. Срещнах мъж от миналото ми, когото за първи път погледнах в очите, без това да предизвика в мен страх, ужас, гняв и отвращение, а напротив – увереност и спокойствие. Децата на приятеля ми направиха невероятен жест на признание към мен, а майка му в изблик на откровение му разкри дълбоко пазени тайни , които лично го засягат. За мен това бележи началото на пътя на вътрешния мир, който толкова търся от няколко години. Продължавам да дълбая още по-дълбоко. Виждам с очите си резултати, които ме мотивират да не спирам. Благодаря ти, Роси, че ме поведе с такава увереност , професионализъм и отворено сърце! Чакам с нетърпение следващата ни среща.

Адриана Юрукова

Здравей, Роси, За мен семинарът Семейни констелации беше изключително и неповторимо преживяване, което ми откри неподозирани изживявания и спомени, лежащи в основата на семейни и здравни проблеми. Методът е уникален и според мен няма аналог.

Още когато научих за практиката Тета лечение реших, че това е алтернативният метод на лечение, който търся за съпруга си и себе си. Работейки с теб разбрах, че съм открила един изключителен човек, зареден с невероятно много задълбочени познания в една нова и непозната вселена и всецяло отдаден да ги предаде и да помогне на другите да променят живота и здравето си.

И двата метода: Тета лечение и Семейни констелации са изключително оригинални и не могат да се сравнят с нито една практика, за която съм чувала или съм се докосвала до сега. Споделям за тях с всички и сърдечно ги препоръчвам от момента, в който се докоснах до тях. А самият контакт с теб ме обогати извънредно много.

Благодаря ти, че те има!

Лазарина Козарова

Искам да благодаря с цялото си сърце на Роси за този толкова трансформиращ 3-седмичен курс по ИНТУИТИВНА АНАТОМИЯ. Това беше едно вълнуващо пътуване през всички системи на нашето прекрасно тяло!

Сканирахме от разстояние всеки ден отделни системи на различни хора, които не познавахме. Сканирахме до петима човека едновременно докато разказвахме нещо. След сканирането получавахме обратна връзка от сканираните хора. Всеки път ни потвърждаваха точността на сканирането.

Сканирането през тези 3 седмици ми помогна да развия много силно своите интуитивни способности. Научих се да се доверявам на информацията, която получавам и станах още по-уверена в себе си.

Също така искам да благодаря на Роси за списъците с програми за копане към всяка една система на човешкият организъм, които тя ни предостави. Без тези списъци нямаше да стигна до идеята, че точно аз може да имам определени програми и сигурно никога нямаше да си ги разкопая и да ги премахна. След премахването на корените, до които достигнахме чрез копането на програмите се чувствах все по-добре.

След курса определено започнах да се обичам още повече. Дори започнах да се възхищавам на себе си, нещо, което до преди това не правех, защото бях голяма перфкционистка, много критична и не забелязвах постиженията си. Все не ми стигаше. Сега се научих да се ценя. Станах по-уверена. Започнах дори да забелязвам толкова много прекрасни качества във всички мъже, качества, които преди забелязвах само в малцина. Това беше най-големият УАУ ефект за мен.

Освен това на обучението отивах с големи болки в кръста и раменете. Веднага след като приключи обучението се залових с този проблем и успях да си направя мигновено изцеление, благодарение на уменията, които развих с помощта на Роси. Това беше следващият УАУ ефект за мен. Следват още чудеса! 😀

Благодаря на Роси за подкрепата, времето и енергията, които влага в обученията! Тя е много добър специалист. Благодарна съм и на Вселената, че ми предостави възможността да си припомня метода ТетаХилинг.

Кремена Нейчева

Водена от непрестанно търсещото си Аз, посетих Семейни констелации – Аз и моето обкръжение- с Роси Велкова. Методът е уникален! Чрез него с лекота се превръщаш в Наблюдател на собствения си свят – външен и вътрешен. Ясно осъзнаваш съществуващите конфигурации между теб и близките ти хора. Конфигурации, за които дори не си и предполагал… Осъзнаваш къде се коренят проблемите между теб и тях, между теб и Живота… Осъзнаваш и преработваш! Тук и Сега пренареждаш собствената си матрица. Пренареждаш собствения си свят, но вече на базата на Любовта, Приемането и Прошката!

Сърдечно благодаря на Роси Велкова за професионализма! Под нейно ръководство трансформиращите процеси текат с лекота, но в много голяма дълбочина! Тя умее да води душата с една нежна непоколебимост. Както любяща майка учи детето си да върви… Благодаря, Роси! Бъди благословена!

Росица Пешева

Прекрасен метод, а курсът е обяснен толкова систематично и разбираемо от прекрасната Росица Велкова. За мен най-важните неща, които търся в един инструктор/учител е неговата/нейната енергия и метода/коректността на работа му/й. Росица Велкова има невероятна енергия; разработила си е курса по много разбираем начин; и наистина го преподава с много любов и внимание към всеки един курсист. Горещо препоръчвам обучението за Тета лечение при Росица Велкова.

Наталия

За мен Роси е Вдъхновение!Тя ми показа,че Силата е в нас и така започна моето Пътуване навътре в мен.Благодарна съм,че я познавам!Благодарна съм,че точно при нея преминах курса по Тета Хилинг. С такава лекота изчистихме убеждения и страхове,които така грижливо съм пазела и от Себе си. Хора,Тета Хилинг е Вълшебство!Не се чудете,а подобрете живота си.Всеки заслужава да живее щастлив Живот. Препоръчвам Роси като терапевт и обучител!Благодаря Роси за Всичко!

Любима Дамянова

Искам да благодаря от сърце на Роси за прекрасните три дни, в които тя ни научи и помогна да се свържем със себе си, душата си и да разнищим едни от най-дълбоки нива на нашето подсъзнание. Да се запиша на този курс е едно от най-добрите решения в живота ми. Тета хиилинг е магия, нещо, което човек трябва да преживее, за да разбере. Тета хилинг е нещото, което толкова дълго време съм търсила и най-накрая открих. Трансформацията става бързо, леко, приятно и човек може да почувства освобождаването още същия ден. Осъзнах, че човек сам може да си помогне или да помогне на друг, чрез няколко стъпки, разбрах, че всеки може да се докосне до най-висшата енергия, която променя животи. С удоволствие препоръчвам на всички, които искат да работят със себе си, да превъзмогнат страхове, да премахнат убеждения, които са ги спирали да се развиват до сега. Роси е чудесен учител, предаде ни информацията точно и ясно, и старателно ни показа метода. Благодаря!

Перита Бояджиева

Здравейте, Роси! Пиша Ви с огромна любов и искам да изкажа огромната си благодарност за това, че благодарение на Вас само за няколко дни за мен светът се промени в много положителна посока и е на път да стане изцяло различен, точно такъв, какъвто винаги съм искала да бъде!

Мисля, че някаква сила, която ми мисли доброто ме накара и ме побутна да се запиша на курса по ThetaHealing. 🙂 Даже сега като се върна назад и имам чувството, че всичко се случи за секунди. Разбрах за курса, чух Вашето име, веднага попаднах на информацията свързана с това, бях сигурна, че трябва да се запиша и автоматично се записах. Сякаш самият курс ме повика при себе си. 🙂 Но аз не съм учудена много, защото вярвам, че няма нищо случайно! Определено съм много щастлива, че съм вече част от голямото семейство на Тета- практиците! Това за мен е един нов вълшебен свят! 🙂 Работата с ThetaHealing ме докосна до моята истинска същност, също до истинската същност и на всички останали участници в курса. Методът ти разкрива един нов поглед върху живота и света и ти помага да се докоснеш мигновено и лесно до безусловната чиста любов. Още по време на курса и след него започнаха да ми се случват много позитивни трансфорамции и това е така, защото ThetaHealing дава мигновенни резултати. След сесия човек усеща промяната веднага! И след всяка една сесия човек получава нови и нови осъзнавания и това постепенно променя цялостното му мислене, а от там и реалността му. Осъзнах също колко много работа имам със самата себе си, но пък вече имам инструмент, който мога да използвам за решаване на всяка една проблемна зона в живота ми и това е именно ThetaHealing!

Както вече споменах по- горе ThetaHealing ми хареса страшно много, всъщност аз се влюбих в този метод! Харесва ми най- вече това, че може да се използва за абсолютно всякакви проблеми без ограничение, също в голяма част от случаите резултатите се усещат веднага! Също човек може да работи сам със себе си, да си е сам на себе си терапевт, а ако желае да се развива в тази посока може да го прилага и върху други хора или да го превърне в професия. Харесва ми това, че се работи на много високо енергийно ниво и с чистата енергия на създателя, а според мен няма нищо по- мощно от това!

Според мен това, което другите методи не предлагат са мигновенните и най- вече трайни резултати. Харесва ми също това, че когато работиш, осъзнаеш и изчистиш основата на даден проблем се изчистват и много други проблеми свързани в тази мрежа или пирамида.

Бих препоръчала ThetaHealing с чисто сърце на всички хора по света!

Начинът Ви на работа мога да определя като изключително приятен и увлекателен. През цялото време се усеща много приятелска обстановка. Човек може спокойно да се довери, да се отпусне и да работи въпреки, че е начинаещ. Много ми харесва това, че ако нещо някой не е разбрал може спокойно без притеснение да попита и Вие най- спокойно, търпеливо и подробно му обяснявате. Харесва ми това, че вдъхвате на участниците в курса доверие и увереност, че могат и ще се справят! Харесва ми това, че всеки се чувства в сигурна и защитена обстановка, можем спокойно да споделяме за проблеми, страхове и общо взето за всичко, усеща се потока на единството. Има невероятен баланс между сериозността на работата ни и моментите на разведряване, в които се шегуваме и смеем. Харесва ми и това, че има достатъчно паузи и човек успява да си почине и да се раздвижи и така обучението минава приятно и неусетно. Много съм щастлива и от факта, че срещнах толкова приятни и позитивни хора, с които много си допаднахме, разменихме контакти и предполагам ще запазим приятелски отношения и занапред.

Благодаря Ви от сърце, че имам възможността точно чрез Вас като обучител и приятел да се докосна и да открия този вълшебен метод наречен ThetaHealing и сякаш като с вълшебна пръчка да започна да променям целия си свят! Вие сте прекрасен човек, работите и обучавате с любов и сте много коректна!

Благодаря Ви!

Христина Тодорова

Здравей, Роси!

Курсът беше ценен за мен, щастлива съм, че участвах и научих повече за тази техника. Хареса ми, че е практически и влизането в тета състояние ми носи нови нива на отпускане и релаксация, които изключително ми допадат. В допълнение към сериозната работа, която човек може да свърши със себе си и убежденията си – със сигурност ще го ползвам и практикувам за себе си. Харесва ми дълбочината му, която в същото време не е трудна за постигане, изисква се само практика 🙂

Относно препоръките за подобрение на самия курс – аз лично бих ограничила свободните разговори и дълги лични споделяния по всякакви странични теми, с които няколко от участничките завземаха пространството – не ги намирам за полезни и интересни, нито допринасящи към процеса. В този смисъл за мен такъв вид обучение е ценно да бъде по-фокусирано върху примерите, които водещият дава, и те да са повече на брой и давани преди хората да бъдат изпратени по стаите за работа по двойки. В края вече всички се ориентираха предполагам, но в началото беше малко объркващо и аз лично имах повече нужда от примери и работа заедно.

Сърдечни поздрави, с Благодарност и Любов и за теб!

Петя Благоева

Здравей Роси, ето и моите отговори: Записах се точно по интуиция. Никога не съм чела нищо за метода. Действах спонтанно. Разбира се, че съм щастлива.

Мисля, че е още рано да кажа за някаква промяна. Осъзнах, че мога да се справя чрез метода с живота или по-точно с предизвикателствата в живота. Почувствах всичко, което чух много близко и се надявам да работя върху себе си. Ще пиша по-късно за настъпилата промяна. но курсът много ми хареса…..

Ще използвам една думичка за теб „харизматична“. Много е важно при преподаването да задържиш вниманието на хората и да ги накараш да искат да слушат още и още, ти правиш точно това. Представяш материала увлекателно, ясно и конкретно.

Николина Колева

Здравей ,Роси!

Благодаря за прекрасния курс !

Това е най-правилното решение в най -точния момент ! Записах се защото усещах , че душата ми има вътрешна потребност от това знание . Преди да опитам този метод на лечение не умеех да виждам уроците след случките и събитията така лесно дори не се замислях за такива да не говорим , че никакви добродетели не осъзнавах и не виждах , и не търсих от ситуации , които ми се случват в живота! Изводите и уроците си учех трудно и с повторения ! Просто си казвах ,,За добро “е без да вникна и осъзная ,какво всъщност като добро ми е донесло . Въпреки , че съм бих казала духовен човек и вярваща и се опитвах да живея без да нарушавам Божиите и Вселенските закони до колкото са ми известни разбира се ,аз се научих да търся уроците и добродетелите в живота ми едва ,когато преминах тета сесия преди това не се вглеждах така!

Появи се увереност в мен да работя над себе си да поема повече отговорност към себе си .Осъзнах сериозността на метода .

Душата ми започна да учи по – лесно и по – бързо уроците си с тета метода .

И това се случи още с първата сесия в живота ми по тета хелинг. От следващите вече ми стана ясно,че уроците на душата никога няма да свършат.

Благодаря!

Мая Дивекова

Здравей Роси,

Благодаря за прекрасното обучение!

За курса се записах по препоръка на Здравка Атанасова и съм изключително доволна че взех това решение за себе си.

Благодарна съм, че научих начин, който с лекота да направи живота ми по щастлив. Изумена съм от това как за секунди всичко се променя и получавам това което искам. С удоволствие бих го препоръчала на приятели.

БЛАГОДАРЯ! БЛАГОДАРЯ! БЛАГОДАРЯ!

п.п.Очаквам с нетърпение следващата ни среща

Петя Манева

Още като дойдох при теб стана дума за Тета Хийлинг и аз реших, че искам да разбера какво е това. Беше сложила някаква снимка на корицата си с това какво се работи в Тета Хийлинг и вече знаех, че ще се запиша, просто не знаех кога. Вероятно решението ми е било още повече подсилено от факта, че съм любопитна. А другото е, че понякога доста надолу потъвам в отчаяние, което ми е ясно, че не трябва да правя. И търся начин да се изкарам от това… Понякога си мисля… на хората им се случват някакви неща, става хаос и отиват да го оправят. А аз не мога да стигна до там да ми се случи нещо. Хем уж нищо няма реално, а се чувствам зациклила като магаре на мост и не мога да тръгна, и не мога. Пробвала съм да си излизам от зоната на комфорт, да правя абсолютно не типични за мен неща, не един път и после потъвам още по-дълбоко в депресията. Много е странно. Тези действия не ме изкарват нагоре. Та това вътрешно състояние не ме оставя просто да стоя… Имам нужда да намеря начин да изляза от него. Относно въпроса защо точно при теб – случайно попаднах… ама то само така се казва – няма нищо случайно. Иначе 100% имам доверие, че нещата ги правиш и показваш точно така, както трябва да бъдат. Доволна съм от решението да се запиша на Тета Хийлинг. Смятам, че е много полезно човек да се обогатява и разширява. А от Тета Хийлинг научих за много повече, отколкото съм предполагала. Сега като се замисля понякога съм се питала… добре де, нищо няма, а не се чувствам добре, не се чувствам добре с живота, който имам. И си казвам – да взема да седна да взема един лист и да си направя анализ сама на себе си. Да си задавам въпроси един вид и да видя какво е това дето уж го няма пък не ми дава да спя спокойно. Да стигна до някакво осъзнаване… И така и ми седи още като идея. И сега като дойде Тета Хийлинг и научих за разкопките си казах – ето затова дойде Тета Хийлинг при мен или аз при него… За сега за съжаление само си записвам някакви убеждения, които ми изскачат докато вървя по улицата, че няма време, но в един момент ще седна и ще разровя, доколкото мога, вече видях как.

Възхищавам ти се. Нищо не е в състояние да те ядоса. Аз нямам толкова здрави нерви. Цялата комуникация е на … мога ли да кажа вибрация на радостта. Някой път тръгват едни теми.. дето искам да стана и да си изляза. Доревава ми се. Но то това е 100% от мен… Например като разказваш някакви примери с хора. Аз по принцип не се смятам за достатъчно добра за нищо и за никого, съмнявам се в себе си, но като стане да си прилепям някакви неприятни работи, които се говорят за други хора.. по-добра от мен няма. А как бързо и автоматично се активира това.. не е истина, преди да се усетя. Много е приятно в твоите групи затова, че подхождаш с добро към хората.

Когато трябва да говоря, устата ми е като залепнала. Като стане да пиша само като погледна нагоре и се питам – Кога написах всичко това? Извинявам се за което.

Още веднъж много благодаря, Роси. Приятно е човек да е около теб и да усеща мъдростта за живота, която имаш.

Прекрасна вечер ти пожелавам.

Поздрави!

Зорница Митева