Ограничаващи убеждения за ПАРИ

Ограничаващи убеждения за ПАРИ

Никоя финансова промяна за добро(както и промяна в личния живот, в характера, в кариерата) няма да е възможна, ако имате ограничаващи убеждения.

В това са категорични всички психолози, бизнес треньори и всички, които работят алтернативни енергийни практики.

Ограничаващите убеждения ви карат да зацикляте–на един и същ доход или в една и съща неудовлетворяваща ситуация, въпреки волята ви, силното желание за успех или ясно поставените цели.

Убежденията имат своята сила-силата да определят живота ни без да разбираме как се случва това.

Защо се случва това?

Нека първо да обясним какво е това убеждение. Това е съждение за хората, реалността и нас самите, което ви създава усещането, че е истина. Вие може би си мислите, че съзнателно трябва да сте съгласни с това, в което сте убедени но всъщност всичко се ръководи от подсъзнанието автоматично.

Например: Съвсем съзнателно разбирате, че вземате грешно решение по отношение на парите но продължавате да го правите. Емоционално не се чувствате добре, чувствате се провалени и това чувство се появява всеки път, когато губите пари. Мислите си, че това е реалността, дори сте убедени, че е така.

С други думи, в неща като:” Аз не се справям достатъчно добре”, „Животът е труден”, „На хората не бива да се има доверие”. Никое от тези съждения не е вярно, но ние се отнасяме към действителността сякаш това е истина. В резултат ще интерпретираме повечето случки през призмата на това да отказваме неща, с които можем да се справим, ще влизаме в конфликт с хора, които може да са ни полезни. Ето така стопираме успеха си, благодарение на ограничаващи ни убеждения.

Тъй като гледаме на нашата реалност през филтъра на убежденията си, които оцветяват възприятията ни, то фундаменталната промяна изисква работа с подсъзнанието. Там, където се съхраняват всички причини за нашите успехи и провали.

Ето някой от многото стопиращи ви убеждения, които стоят в подсъзнанието:

 1. Винаги се провалям
 2. Не съм успешен
 3. Промяната е трудна
 4. Аз не съм важен
 5. Хората мислят лошо за мен
 6. Аз не съм способен
 7. Аз съм глупав
 8.  Аз съм некомпетентен
 9. Аз не съм достоен
 10. Никога няма да получа, това което искам
 11. Аз съм безсилен
 12. Хората не се интересуват от мен
 13. Това, което имам да кажа, не е важно
 14. Опасно е хората да се фокусират върху мен
 15. Ценен съм само, когато правя нещата перфектно
 16. Парите са зло
 17. Богатите са алчни
 18. Аз съм беден
 19. Страх ме е от парите
 20. Ако има пари ще ме ограбят и мн. други

Представете си, ако се освободите от тези убеждения как би полетял вашият успех, финанси, кариера, ако се освободите от този товар.

Ако си задавате въпроса „Как”, отговора е работа с подсъзнанието. В това може да ви помогне метода ТhetaHealing®. Благодарение на него можете да препрограмирате вашият мозък за успех и финансов резултат.

Бъдете здрави и успешни!

Един разговор може да промени живота ти!

Свържи се с мен за да получаваш съвети и статии или за безплатна предварителна  среща !

Роси

Споделете статията с други, ако ви е харесала!