Курс Проявление и изобилие – Manifestation and AbundanceУсловие за участие: Необходимо е да сте преминали Курс за начинаещи, Курс за напреднали и Курс дълбоко копане  по ТhetaHealing® -Тета лечение.

Продължителност: 2 дни

Курса „Проявление и изобилие“ – 2  дни с магията на ТhetaHealing® – Тета

лечение, по време на която ще се научите да създавате материално изобилие в живота си!

В ТhetaHealing® – Тета лечението концепцията за манифестиране се изразява в убеждението, че е възможно да се създаде нещо във физическата вселена, използвайки връзката с Твореца на всичко, което Е.
Всяко едно от нашите изказвания, мисли и действия отразяват това, което ние проявяваме в живота си, т. е. получаваме. Това е като да посадиш семе в ума си и след това задължително получаваш резултат. Семето е пораснало и ти виждаш картина в реалния си живот.

За всяко решение, което вземаме ние имаме определен образ и този образ можем да направим реален.

Нашите думи и мисли имат пряко отношение към това, дали нашите проявления са в наша полза или вреда. Ако постоянно казвате, че сте бедни, ще бъдете. Ако постоянно казвате и мислите, че вие?? сте във финансово изобилие – вие ще бъдете.

Истината е, че ние създаваме нашата собствена реалност и че е възможно да се прояви най-доброто, което Вселената предлага. Но първо трябва да решите какво е това, което искате в живота си.
Вие откривате и променяте най-дълбоките и несъзнавани програми, които пречат на вашия успех и просперитет.

Тези два дни напълно ще променят вашата финансова реалност, вие създавате ново пространство за игра на богатство и изобилие.

Разкриване и премахване на ключови програми, влияещи върху богатството и изобилието. Ще откриете, че програмите блокиращи изобилието, рядко са пряко свързани с парите.

Можете да научите как да създавате изобилие по най-висшия начин в най-доброто време. Ще се отървете от стотици блокажи, които пречат на създаването на този живот, който искате. Вие ще научите какво е Божественото време и как да живеете в съответствие с него, как да програмирате вашия успех и разбира се, много други магически практики.

Какво ще усвоите на този курс?

 • Научавате се да премахвате нездравословните вярвания, които ви пречат, за да живеете в изобилие.
 • Научавате се да издирвате убежденията по-бързо и да изчистите тези нездравословни вярвания.
 • Отработват се над 200 убеждения, свързани със изобилието, което ви помага да намерите много изненадващи и дълбоко скрити блокове, които стоят между вас и вашите цели.
 • Ще научите за Божествена синхронизация и как да направите всичко в живота ви да работи за вас.
 • Внедряване нови положителни чувства, от които имате нужда, за да създадете изобилие в живота си.
 • Ще получите универсален инструмент как да използвате своя потенциал, за да станете богати във всички аспекти на живота си.
 • Ще научите как блокажите за изобилие рядко са свързани с за пари.
 • Ще научите кои убеждения са блокиращи изобилието ви на същиноско, генетично и историческо нива. Това е удивително и ще ви придвижи напред в живота.
 • Можете премахнете блокажи като: негодувание, съжаление, гняв, липса на ред, оплакване. Научете най-верните и най-дълбоките си убеждения, които ви дърпат назад от изобилието във всички области на живота ви. Ще се научите как да виждате тези пречки чрез създателя на Всичко, което Е.
 • Създаване на изобилие: Поставяне на ясни намерения, идеи, познавайки вашия бизнес продукт или услуга, работа с хората около вас, поставяне на ясни граници, честност, отчетност, щедрост, репутация, планиране.

Това е най-вече е практика с упражнения, за да разкриете вашите лични блокажи.

 • Упражнение: Каталог на изобилието
 • Упражнение: Спомнете си вашето бъдеще
 • Упражнение: Пречки за изобилие
 • Упражнение: Как да създадете вашето бъдеще
 • Упражнение: Благослови парите си, благослови храната си

Цена: 530 лв.