Курс Болести и разстройства – Diseases and Disorders

Условие за участие: Да сте преминали Курс за начинаещи, Курс за напреднали, Курс дълбоко копане и Интуитивна анатомия по ТhetaHealing® – Тета лечение.

Продължителност: 10 дни

Курсът помага на практикуващия ТhetaHealing® да изкорени проблеми като страх, съмнение, недоверие, омраза, съжаление, отхвърляне и предразсъдъци, които могат да имат отношение към всяко заболяване на клетъчно ниво.
Вие ще се научите да се справяте сами със собствените си блокажи, които ви карат да се чувствате болни и ще ви помогнат да улесните изцелението не само на себе си, но и на други хора.
Ако имате усещането, не можете да достигнете до причината за някой заболявания и не можете да работите успешно върху тях, както за себе си, така и за вашите клиенти.

Какво ще усвоите на курса?

  • Вие ще получите по-задълбочено разбиране за болестта от една интуитивна гледна точка.
  • Как чувствата, емоциите, убежденията и програмите влияят на нашите органи и системи да бъдат здрави.
  • Ще научите за средства за защита и добавки, които са от полза, тъй като те се отнасят до определени заболявания и разстройства.
  • Ще се запознаете с всяко едно заболяване и причините за неговото появяване и ще работите с убежденията за всяко едно от тях. А освен това ще тествате и вашето отношение към видовете заболявания и разстройства.
  • Ще се освободите от страховете да работите с някой заболявания или бихте искали да разрешите проблеми със специфични наследствени болести.
  • Подобрявате многократно уменията си в работата с вашите клиенти или със себе си.

За какво е този курс?

  • Този курс е добра алтернатива за практикуващи и ви дава по-задълбочено разбиране и вникване в физическите, умствени и емоционални проблеми на заболяванията.
  • Вашите нови знания ще обхванат отравяне с тежки метали и системи на тялото, над 100 заболявания и разстройства, също билки и минерали, за да ускорите изцелението.
  • Ще откриете скритите системи от убеждения, които имат отношение към заболяванията, които могат да бъдат ограничаващи способностите ви да лекувате болести в другите и в себе си.
  • Ще научите също как чувствата, емоциите, убежденията и програмите влияят върху начина, по който се държате и да имат драматично отражение върху състоянието на организма дори на клетъчно ниво. Болестта е това, в което ние вярваме.

Това разбира се са по-дълбоки разбирания от Интуитивната анатомия за това как изглежда отвътре тялото. Ще научите много вярвания и чувства, за които не сте знаели преди
Всеки ден в продължение на две седмици ние ще работим с блокажите, свързани с дадено заболяване. Ние ще обсъдим редица общи заболявания и болести и ще дадем разяснения за физически, психически и емоционални причини.

Ние ще обхванем също отравяне с тежки метали, системите на тялото, над 100 заболявания и нарушения, билки и минерали, които да подсилят оздравителния процес. Този курс е определено е с много ползи за практикуващите Тета лечители.

 

Цена: 1430 лв.