Видове сертифицирани курсове

Кой може да се обучи на – Тетахийлинг® – Тета лечение?

Технологията на Тетахийлинг® – Тета лечение може да научи всеки, независимо от това какъв опитът има в други практики и техники за личностно развитие. Това е проста и лесна за научаване и използване техника от всеки един човек.

Методът е много подходящ за психолози, психо-терапевти, лекари, треньори по личностно развитие, практици на НЛП, рейки и други енергийни терапии Тетахийлинг® – Тета лечение и се явява естествено продължение и задълбочаване на техните умения и преминаването им на съвършено друго ниво, за да получат отлични резултати.

Как мога да използвам Тетахийлинг® – Тета лечение?

Възможностите за използване на Тетахийлинг® в ежедневния живот са безкрайни. Може да се изпозва за работа със себе си и други хора.

Как се провежда обучението по Тетахийлинг® – Тета лечение?

Обучението по Тетахийлинг® – Тета лечение се провежда по обособена методика, създадена от Ваяна Стайбъл.

Сертифициране

След приключване на всеки от курсовете по Тетахийлинг® – Тета лечение вие ще бъдете сертифицирани като Тетахийлинг® Практик и регистрирани в Theta Healing Institute of Knowledge® ( сайта на Ваяна Стайбъл)

Материали

Вие ще получите необходимите материали ( книга и ръководство) и инструкции за работа

Това обучение може да ви разкрие напълно вашият вътрешен потенциал и как правилно и рационално да го използвате за себе си и за обкръжаващите ви.

 

Видове сертифицирани курсове