Какво ще позволите да ви даде Бог?

Ограничаващи убеждения за  ПАРИ

Преди много години американският лингвист Чарлз Филмор е шокирал религиозното общество казвайки, че „Бедността е грях”. И е добре да се отбележи, че това и до ден днешен ни шокира. Ако преведем думата „грях” от арамейски текст в Библията, това значи „пропускане на възможност”. Значи вярата в Чудо определя греха като липса на любов. Когато вие сте бедни, то пропускате възможност и така сами отхвърляте любовта на Създателя.

В бедността няма нищо духовно. Бедността кара хората да лъжат, крадат, даже да убиват. Вашето естествено състояние е успех и процъфтяване. Успешният човек е в съгласие с Вселената. Духовността се състои в търсене на процъфтяване вътре във вас. Това е желание и Бог ви чука на вратата, за да го пуснете. Та нали колкото повече получавате, толкова повече показвате вашето лично израстване и имате възможност повече да давате.

За човека няма желания, които да не могат да се изпълнят от Бог. Ако не съществуваше тази възможност, Вселената щеше да се разруши в самото си зараждане. Бог не е наказващ, изискващ страданието на своите деца. (Въпреки, че някой проповедници говорят обратното)

Всичко наоколо ни носи благата вест, която четете сега: ” Благата вест се състои в това, чe вие имате Създател, който иска да сте здрави, щастливи и процъфтяващи. Той ви е сътворил всички (По свой образ и подобие), така че да сте способни на това.

Вие не сте длъжни да страдате, за осъществяването на изобилие и процъфтяване.

Вие трябва да сте отворени да го приемете.

Огледайте се наоколо – вижте града си, своя свят, хората, които живеят с проблемите на днешния ден. Може би някой от тях гледат на вас със завист и се интересуват защо вие сте по-успешен от тях. Или може би вие гледате на другите така. Защо се случва това? Хайде да анализираме.

Вие си мислите, че успешните са работили усилено или по-добре от вас? Или са по-образовани? Помислете колко дипломирани специалисти са в нищета и се захващат за първата попаднала им работа, за да заработят за насъщния си хляб. Или си мислите, че на небесата Бог и Архангелите се съветват и казват: ”Дай на този класен младеж голям дом, а на тази некадърна жена малка квартира.”или „Ще дадем на тази жена сили да се справи, а на този мъж заслужава рак.”

Това изглежда смешно. Ние знаем, че Бог и Вселената носят благодат. Никой не е подложен на наказания. Всички имат възможност да процъфтяват и да се развиват.

Хайде да разгледаме такъв вариант…. Може би вие мислите, че този който е успешен е по-духовен от вас? Възможно е. Но смисъла е в това, че той процъфтява, в съответствие със своето разбиране и способност да мисли, а също така и да действа по законите на битието.

Всичко е възможно за вас и не само защото сте се молили и Бог милостиво ви е отговорил на молбата. Ключа за процъфтяване е в самите вас. Всичко има свой източник във вашето съзнание и подсъзнание.

Идеите са епицентър на съзнанието. Вашето здраве, щастие, състояние, ум, определени мисли, на който вие давате привес.

Обръщайки се към духовните закони, вярвайте в своите таланти и възможности и материалните блага ще дойдат. Вярата в собствените умозаключения е единственото средство, което ви е необходимо.
Вярата е човешко качество, което ние притежаваме. Нашата духовна сила е способна да придава форма на материята. В основата на всеки работен процес стои идеята. Вярата с помощта на нашия собствен разум въплъщава идеята в реалност и за вас и за другите.

Бог и Вселената не отговарят с благосклонност на вашите молби? Това означава ли, че те вече са ви отнели с всички средства за достигане на целта.

Не съществуват „чудеса” в обидено състояние. Да се надяваш на „чудо” не означава да се осланяш на някаква капризна случайност. Вселената и без това ще ви даде всички нужни средства за постигане на целта.

Процъфтяването не е свързано с вашето икономическо състояние, с работата ви, образованието ви или миналото ви. Всичко това е ваш избор. Вие сте родени да процъфтявате и да сте богати. Всичко е възможно, ако вярвате в това. Вярата събужда сила в душата ни да живеем в съгласие с духовните закони, да преодоляваме човешката ограниченост.

Въпроса не е в това Бог да ви даде. Истинският въпрос звучи така:

„Какво вие позволявате на Бог да ви даде?”

А защо не вярвате, защо се съмнявате в себе си, защо ви е страх да направите крачка към мечтата си?

Зад всичко това стоят вашите ограничаващи вярвания.

Стъпката, която ви е нужна е да разберете как да ги премахнете.

Опитайте с ТhetaHealing® – Тета лечение!

Бъдете здрави, успешни и живейте в изобилие!

Един разговор може да промени живота ти!

Свържи се с мен за да получаваш съвети,статии или за  безплатна предварителна среща !

Роси

Споделете статията с други, ако ви е харесала!

 

[ninja_form id=11]