Историята на Ваяна Стайбъл

От началото на 1995 г. много хора по света са се изцелили от тежки заболявания благодарение на метода, разработен от Ваяна Стайбъл – ТhetaHealing® – Тета лечение. Самата тя се е излекувала от рак. Това е факт. От 2000 г. тя започва да обучава хората по цял свят и сега има сертифицирани практикуващи в над 26 страни.

Историята на Ваяна Стайбъл

Историята и е тази: Още до създаването на метода, поради лични проблеми със здравето Ваяна се е занимавала с лечебно хранене, лекарствени растения и е изучавала даоизъм. Преломен момент в нейния живот е поставяне на диагноза рак през 1994 г. За да се справи с болестта тя е използвала своя опит в нетрадиционната медицина: очистване на организма, визуализации, обърнала се е и към традиционната медицина, но болестта не я е напуснала. Но тя не е спирала да лекува хора въпреки, че се отчаяла, че не може да помогне на себе си. Веднъж докато е помагала на своята леля да се излекува от болките в корема, тя изпаднала в особено състояние, в което и се е отдало да и помогне да се излекува. Тя още не е разбирала как се случва това, но решила да го изпробва на себе си. И се е получило. Тя се е излекувала от рак. След известно време е разбрала, че тя и пациента влизат в състояние между съня и бодърстването. След това неин познат физик е замерил на енцефалограма излъчваните от мозъка на пациента вълни по време на сеанса и стигнал до извода, че това състояние се постига благодарение на излъчваните от пациента Тета – вълни. В последствие тя е нарекла това ТЕТА състояние.

Вияна продъжава да открива нови и нови граници в своята методика и да разработва все по-задълбочени курсове за лечение и обучение. Днес тя е щастлива жена, майка, баба, писател и лечител и педагог по Тета Хилинг. Нейните курсове се посещават от хиляди хора по цял свят.

7 съвета на  Ваяна Стайбъл:

  1. Почитайте живота във всичките му проявления!
  2. Действие – това е най-важното!
  3. Всичко съвсем не е така, както изглежда!
  4. Умейте да обичате хората, знаейки истината за тях!
  5. Всеки ден правете нещо, с което да се гордеете!
  6.  Забавете темпото, обърнете внимание на слънчевата светлина и въздуха. Радвайте се на живота!
  7.  Всеки ден благодарете на Създателя!

Официален сайт на Ваяна Стайбъл: https://www.thetahealing.com/