Какво е това ТhetaHealing®-Тета лечение?

Това е уникална техника за физическо и духовно изцеление на енергийно ниво и на ниво ДНК. Базира се на последните открития на квантовата физика и квантовата биология.

Тази техника е създадена от Ваяна Стайбъл преди 20 години и в последните години получи широко разпространение. ТhetaHealing® – Тета лечение практикуват хиляди хора.

Има обучени хиляди практикуващи в цял свят-Русия, САЩ, Япония, Индия, Китай, Швейцария, Дубай, Англия, Германия, Бразилия, Мексико, Испания и др. Методът се развива с бързи темпове и има много последователи.

В основата на метода лежи използването на вълнова активност на мозъка. Когато мозъка функционира на тета вълни, то ние активираме способности и таланти, достига се душевно равновесие, развива се интуицията и екстра-сензорните възможности. Освен това в тета състояние е много лесно да се открият неосъзнатите убеждения и програми, които подхранват нашите страхове, болести, фобии и др. Тази практика помага много бърз достъп до подсъзнанието и мигновено избавяне от тези негативни програми.

Същността на ТhetaHealing® – Тета лечение е в умението осъзнато да се създава и поддържа състояние, когато мозъка функционира на тета вълни. В това състояние съзнанието на човек се разширява и той усеща своята връзка с Твореца – вечният източник на енергия, от която е създадено всичко, което съществува.

Когато съзнанието е свързано с Твореца ( Вселена, Бог, Висш разум, Мохамед, Буда…кой както го нарича), то човек е свободен от дуалността, ограничение на егото, илюзията за това, че трябва да страда и да се мъчи. В това състояние човек има безгранични възможности: може да изцелява мигновено, лесно и бързо да променя неефективни убеждения, да вижда в човешкото тяло, да предвижда бъдещето, да материализира желания.

Тета-състоянието е известно от древни времена. С негова помощ хавайските кахуни ходят боси в лавата ( както българските нестинари в жарта), индийските йоги демонстрират чудеса, шаманите гонели болести, медиумите предсказвали бъдеще, а екстрасенсите виждали човешкото тяло, телепортирали предмети и четели от затворени книги…..

Системата Тета лечение използва тези древни знания само, за да се овладеят „свръхвъзможности“, но на нас днес не ни е нужно да губим месеци и години за това. Силата на метода е именно в това, че той е много прост за изучаване и още първия ден практикуващите имат реални резултати.

Ваяна Стайбъл е разработила техника с която бързо се влиза в това тета-състояние и може устойчиво да се пребивава в него.

Използването на метода дава възможност осъзнато да управлявате живота си и да го хармонизирате във всички аспекти.

Това, което прави метода ТhetaHealing® – Тета лечение уникален е, че работи в голяма дълбочина, бързо и ефективно. Благодарение на това всеки, който се обучи може лесно и комфортно да премахне ограничаващи го убеждения и вярвания, за да има качествени резултати по отношение на успеха, партньорските отношения и здравето си.

С помощта на ТhetaHealing®- Тета лечение, можете да:
Откриване и премахване на тези блокажи и ограничаващи вярвания, които ви пречат в живота.
Да намерите вашия идеален партньoр
Да създавате материални обстоятелства- увеличаване на доходи, желаната работа, бизнес и др.
Подобряване на личните и бизнес отношения.
Да се освободите от емоционални проблеми – неувереност, липса на самочувствие и любов към себе си, трудно общуване
Да се превърнете в уверени хора-да се научите лесно и забавно да излизате пред публика, да се чувствате обичани и приети, да се свободите от страхове и фобии и т. н.
Да излекувате физическо заболяване на себе си и на други хора, животни и растения.
Да се избавите от страхове, фобии, тревожност, деспресии
Усилване на интуитивните способности и лесно предвиждане на бъдещето.
Разкриват се всякакви желани качества и способности.
Да се сдобиете с идеална фигура
Да внедрите нови програми и да създадете живот, който съответства с истинските ви мечти и желания
Промяна на информацията, която се съдържа на ниво ДНК
Характеристика на мозъчните вълни Тета:
Има пет вида мозъчни вълни. Мозъкът излъчва и използва във всеки момент всички едновременно. Обикновено една от тях е доминираща, в зависимост от състоянието, в което се намира.

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е what-is-theta-healing-вълни-1.jpg

Делта
Това е състоянието на много дълбок сън. Честотата е от 0,5 до 4 трептения в секунда.

Тета
Тета вълни се наблюдават нормално в състояние на сън, хипноза, медитация, молитва, тревога, както и в будно състояние при децата. Мозъчната честота е от 4 до 7 трептения в секунда. Тя позволява да се свържем съзнателно с подсъзнанието, там където са складирани чувствата, убежденията, преживяванията, спомени от миналото, както и съзидателността ни, духовните ни търсения и нашите желания за промяна.

Алфа
Това е състояние на мозъка преди заспиване и след събуждане. В него се намираме, когато бленуваме и мечтаем. Алфа честотата е нашият мост между подсъзнателното и съзнателното, т.е между Тета и Бета. Тя варира от 7 до 14 трептения в секунда.

Бета
Тя се използва в ежедневието. Варира от 14 до 28 трептения в секунда. В момента, в който четете този текст, сте в състояние Бета.

Гама
Това е честотата, в която мозъкът се намира, при извършване на задълбочена аналитична дейност (заучаване и обработване на информация). Честотата Гама се активира при свръх рискови ситуации, застрашаващи живота, при които се налага на момента вземане на окончателни решения. В резултат на тази висока мозъчна активност се отделя по-голямо количество бета-ендорфини. Тя варира от 40 до 5000 трептения в секунда.

Мозъчната честота Тета е основа на Тета лечението. Тя доминира при следните състояния на мозъка:
Θ Дълбок сън и медитация
Θ Вдъхновение и ясно виждане
Θ Бърз сън
Θ Точни отговори от подсъзнанието
Θ Извор на прекрасни идеи
Θ Намаляване на артериалното налягане
Θ Произвеждане на ендорфини
Θ Умножаване на творческите способности
Θ Свръх чувствителна сензорика
Θ Запечатване на трайна информация
Θ Увеличаване на духовното пространство
Θ Програмиране на мозъка с положителни мисли
Θ Бързо възвръщане, спомняне
Θ Открития, спокойни мисли
Θ Събуждане на клетъчната памет
Θ Промяна на натрапчиви идеи и поведение
Θ Мигновено съсредоточаване
Θ Освобождаване от зависимости
Θ Навлизане в по-дълбоки нива на медитация
Θ Астрални пътувания
Половин час на ден в Тета състояние замества 4 часа сън!

Готова съм да споделя своя опит с вас !

Повече за Ваяна Стайбъл 

 

 

Съдържанието е защитено.