За мен

За мен

Здравейте!

Аз съм Росица.

Моята страст и мисия е работата с хора, които искат реален резултат и подобрение на взаимоотношенията, реализация в живота, финанси и здраве, и искат да се чувстват щастливи. Аз знам, че на всеки се случва да има проблеми, които го измъчват и опитва различни неща, за да промени ситуацията, но това така и не се случва. Или постига резултат, но той е частичен и нетраен и затова продължава да чувства несигурност и неувереност и губи надежда. Има чувството, че се върти в омагьосан кръг и не може да излезе от него.

А може би си задава въпросите: „Има ли начин да разбера причините за това, което се случва с мен и какъв е този начин? Как мога да променя живота си? Имам ли шанс да живея по-добре? Кое ме спира да продължа напред?“  и т. н. Същите въпроси си задавах и аз. И именно  проблемите и трудните периоди ме поведоха по пътя на промяната, за което съм много благодарна. През годините изпробвах различни методи и практики, докато стигна до тези, които имат устойчиви реални резултати.

Ако се нуждаете от доказани методи, техники или практики, с които можете да откриете причините за това, което се случва с вас и да ги отстраните, то тогава сте на точното място. Аз вярвам, че всеки може сам да поеме кормилото на живота си в свои ръце! Аз го направих, ти също можеш! Готов ли си за промяна, с която да сбъднеш своя живот, своите желания, цели и мечти, да бъдеш щастлив и горд от постиженията си? Готов ли си да изпълниш живота си със смисъл и да станеш най-добрата версия на себе си?

Само кажи „ДА“ на живота!!!

Ще се радвам да ти помогна!

Добре дошъл на моите обучения, семинари и лични сесии!

В сайта ще намерите това, с което аз мога да ви бъда полезна. 

От дете знаех, че човек трябва да се чувства свободен, за да бъде щастлив. Да взема сам решения как иска да живее и дори да греши да продължава напред. Много съм благодарна на родителите си, че никога не ме ограничаваха в изборите ми. Обичам ги, защото те са тези, на който са ми дали  най – ценното – живота и са се грижили за мен!

Завърших няколко образования, докато се ориентирам какво аз харесвам да правя. Мислех си, че психологията  ще ми помогне на мен и аз ще мога да помагам на други хора. След това се разочаровах, защото не намирах дълбоките причини  за техните проблеми. След  което се записах на обучение по  хипноза. Там разбрах какви са възможностите на нашият мозък. Но  винаги имах чувството, че нещо ми липсва. Никой не говореше за душата на човека, за взаимовръзката ни с Висшата сила, която движи всичко.

Знам, че когато човек търси, винаги намира. Така се срещнах с М.С. Норбеков и философията на суфизма. Усетих, че съм на правилния път.  Книгите на Геше Майкъл Роуч и неговият живот много ме докоснаха. Започнах да се обучавам на Кармичен мениджмънт в DCI – САЩ – школата по  Будизъм – как да сеем добри семена за  успех, любов, щастие. Стъпка по стъпка намирах отговори  на своите въпроси. Разбрах как съзнателно да се променям и да виждам света по различен начин.

Но имаше още много какво да „поправям“  в себе си и моя живот. Така стигнах до Берт Хелингер и неговият уникален метод на работа – Семейни констелации. Сега съм дипломирана по учебната програма на Hellinger® lebenSchule. Член на Hellinger sciencia® – Германия. Правя терапевтични групи по този метод.

Oбичам да чета и да се ровя в интересни за мен теми. Въпросът как работи нашето подсъзнание беше все още загадка. Прегледала съм много книги по тази тема и не намирах отговори.  „Случайно“ ми беше изпратена информация за ТhetaHealing® ( Тета лечение).

Бях толкова впечатлена, че има такава техника и ще мога да се  науча как да имам достъп до подсъзнанието си и как да използвам ресурсите на мозъка си и заедно с енергията на Твореца, ще мога да променям подсъзнателните  блокиращи ме програми и убеждения и не само това. Тетахилинг е философия на живота. Тази практика толкова ме вдъхнови и си поставих цел – да се обуча на всички курсове при Ваяна Стайбъл по ТhetaHealing® -Тета лечение. И тъй като ясно поставените  цели винаги се сбъдват от 2017 г. съм с най -високата степен на ТhetaHealing Institute of Knowledge® – Сертификат на науките.

Преминах обучение по Техники за емоционална свобода, Пренареждане на матрицата и Матрица на раждането.Тези практики са сходни с ThetaHealing. Това ми помага за разширяване на познанията ми и много по-ефективна работа с клиентите ми.

И още интересни факти за мен:

 • Магистър по психология
 • Сертфикат на науките по ThetaHealing® от ThetaHealing Institute of Knowledge – Инструктор и практик
 • Фасилитатор Семейни констелации
 • Дипломирана в Hellinger®Schule
 • Член на Hellinger sciencia ® – Cosmic Power ®
 • ТЕС и Пренареждане на матрицата
 • Матрица на раждането
 • Нейрографика
 • Не съм заклет вегетарианец 🙂
 • Ако това е важно – зодия Овен съм 🙂
 • Мисля, че съм голяма късметлийка, защото винаги попадам на най – добрите Учители и мога да черпя от извора
 • Имам прекрасни син и дъщеря, които са с 20 години разлика и едно внуче, които много обичам и съм благодарна, че точно те са в живота ми !
 • Преди две години се разделих със съпруга си и се чувствам чудесно от решението, което взех , за себе си, защото промените са предизвикателство за мен и …най-доброто предстои 🙂 Сега се разбираме много по – добре. Това е бил нашият път.
 • Обичам да не правя нищо, което рядко се случва, но…успявам 🙂
 • Хобито ми е моята работа. Обичам това, което правя и го правя със страст, защото ми дава свободата да бъда себе си , да разполагам с времето си, да общувам с хора от цял свят, да придобивам нова опитност, да споделям
 • Обичам моите курсисти и клиенти, колеги, приятели
 • Обичам да пътувам по света, за да го опознавам
 • Обичам да рисувам, да гледам морето, да слушам гласа на природата
 • Като че ли станах на 57 🙂
 • Отличавам се от другите  по това, че в България съм  единствения Магистър по психология със Сертификат на науките по Тета лечение.
 • Единствената българка, която е дипломирана при създателя на метода Семейни констелации – Берт Хелингер

Аз  обучавам и работя с търсещи хора като теб и мога ти помогна, ако:

 • Ти си уморен да търсиш техники и методи, които не са ти дали резултат
 • Имаш проблем с парите и реализацията си
 • Имаш незадоволителна връзка или липса на такава
 • Имаш здравословен проблем
 • Имаш убеждения, които те  блокират и пречат да си щастлив и да имаш това, което искаш
 • Или се чувстваш гневен, тревожен, нежелан, самотен, обиден, изпитваш страх, неувереност…

Провеждам курсове по ТhetaHealing® – Тета лечение по специално изградена програма от създателката на метода – Ваяна Стайбъл, по която всеки може да се обучи да прилага техниката  ТhetaHealing®

Правя лични тета сесии.

Работя индивидуално с клиенти по създадена от мен програма

Правя сесии по Пренареждане на матрицата и Матрица на раждането.

Ръководя  терапевтични групи по метода Семейни констелации

Това е профила ми в сайта на ТhetaHealing Institute of Knowledge ®: