Тялото пее – песента на сърцето

„Песента на сърцето“ е една от най-мощните техники за освобождаване на дълбока печал и тъга. Тези чувства са причина за много от заболяванията в човека. Песента на сърцето позволява да достигнете изцеление без ограничение от страна на ума. В нашето сърце се намира АТМА (Бог в Сърцето).

Дългото пребиваване в печал, скръб и тъга ни лишава от възможността да живеем в благополучие, възпрепядства изцелението ни и ни лишава от радост в живота.

Звуковите вълни оказват удивително въздействие на различни органи в тялото и клетките. Чрез звука ние можем да балансираме нашите чакри(енергийни центрове). Всеки орган в нашето тяло има свой звук и той може да бъде чут.

Когато възпроизвеждате звук чрез тази техника, позволявате тази енергия, която е вътре във вас, леко да напусне тялото и да освободи пространство за нов поток от енергия на любов и изцеление.

Когато ние слушаме сърцето си, то ние като, че ли слушаме близък приятел, без да го осъждаме, с любов.

Поддръжката, която дава водещият сесията по време на тази терапия, помага на човека да лесно да се освободи от тези тежки емоции и да се чувства безопасност.

Продължителност на сесията: 1 час

Цена: 80 лв.

Предварително заплащане по банков път или онлайн!

БАНКОВА СМЕТКА:
Банка ОББ-АД
BIC: UBBSBGSF
IBAN: BG56UBBS80021055123540
Фирма: ТАРА 2013 ЕООД
М.О.Л.: Росица Велкова

Бутон за онлайн плащане:

ОНЛАЙН ПЛАЩАНЕ