Тета курсове

Кой може да се обучи на -ТhetaHealing® – Тета лечение?

Технологията на ТhetaHealing® – Тета лечение може да научи всеки, независимо от това какъв опитът има в други практики и техники за личностно развитие. Това е проста и лесна за научаване и използване техника от всеки един човек.

С помощта на Тета лечение всеки човек, независимо от опита, начина си на живот, образование и народност може лесно да се подобри своята реалност, да заживее щастлив живот, да разреши финансови проблеми, да си възвърне здравето и т. н.

Метода е много подходящ за психолози, психо-терапевти, лекари, треньори по личностно развитие, практици на НЛП, рейки и други енергийни терапии  ТhetaHealing® – Тета лечение и се явява естествено продължение и задълбочаване на техните умения.

ТhetaHealing® може да се прилага с други видове терапии и помага на хората да преминат на съвършено друго ниво и да получат отлични резултати.

Как мога да използвам ТhetaHealing® (Тета лечение)?

Възможностите за използване на ТhetaHealing® в ежедневния живот са безкрайни.

 Как се провежда обучението по ТhetaHealing®- Тета лечение ?

Обучението по  ТhetaHealing® – Тета лечение се провежда по обособена методика, създадена от Ваяна Стайбъл.

Сертифициране:

След приключване на всеки от курсовете по ТhetaHealing® – Тета лечение вие ще бъдете сертифицирани като ThetaHealing ® Практик и регистрирани в Theta Healing Institute of Knowledge ® и в сайта на Ваяна Стайбъл

За ваша информация и това, което трябва да знаете е, че:

  • Не е необходим опит, всеки може да се обучи на тази техника
  • Ако желаете да се преминете курс за инструктори при Ваяна Стайбъл е необходимо да сте завършили това ниво на обучение и да сте преминали 3-те базови курса: начинаещи, напреднали и дълбоки разкопки
  • Вие ще получите необходимите материали ( книга и ръководство) и инструкции за работа
  • Това обучение може да ви разкрие напълно вашият вътрешен потенциал и как правилно и рационално да го използвате за себе си и за обкръжаващите ви.
ВАЖНО!!!
Ако се запишете и платите за 3-те базови курса: начинаещи, напреднали и дълбоки разкопки получавате безплатно участие в група по Семейни констелации: http://constellations-bg.com/
Записване и предплата за  5 курса: 3-те базови-(начинаещи, напреднали и дълбоки разкопки, които са задължителни, за да се премине напред) и още 2 курса по желание е със стипендия 10 %  по-ниска цена за всеки курс.
Желаещите да повторят курс заплащат 50% от цената на курса.

!!! Цените на курсовете са обявени във „Видове курсове“ в описанието на всеки курс.