За мен

Здравейте!

Аз съм Росица.

От дете знаех, че човек трябва да се чувства свободен, за да бъде щастлив. Да взема сам решения как иска да живее и дори да греши да продължава напред. Много съм благодарна на родителите си, че никога не ме ограничаваха в изборите ми. Обичам ги, защото те са тези, на който са ми дали  най – ценното – живота и са се грижили за мен !

Завърших няколко образования, докато се ориентирам какво аз харесвам да правя. Мислех си, че психологията  ще ми помогне на мен и аз ще мога да помагам на други хора. След това се разочаровах, защото не намирах дълбоките причини  за техните проблеми. След  което се записах на обучение по  хипноза. Там разбрах какви са възможностите на нашият мозък. Но  винаги имах чувството, че нещо ми липсва. Никой не говореше за душата на човека, за взаимовръзката ни с Висшата сила, която движи всичко.

Знам, че когато човек търси, винаги намира. Така се срещнах с М.С. Норбеков и философията на суфизма. Усетих, че съм на правилния път.  Книгите на Геше Майкъл Роуч и неговият живот много ме докоснаха. Започнах да се обучавам на Кармичен мениджмънт в DCI – САЩ – школата по  Будизъм – как да сеем добри семена за  успех, любов, щастие. Стъпка по стъпка намирах отговори  на своите въпроси. Разбрах как съзнателно да се променям и да виждам света по различен начин.

Но имаше още много какво да „поправям“  в себе си и моя живот. Така стигнах до Берт Хелингер и неговият уникален метод на работа – Семейни констелации. Сега съм дипломирана по учебната програма на Hellinger® lebenSchule. Член на Hellinger sciencia® – Германия. Правя терапевтични групи по този метод.

Oбичам да чета и да се ровя в интересни за мен теми. Въпросът как работи нашето подсъзнание беше все още загадка. Прегледала съм много книги по тази тема и не намирах отговори.  „Случайно“ ми беше изпратена информация за ТhetaHealing® ( Тета лечение).

Бях толкова впечатлена, че има такава техника и ще мога да се  науча как да имам достъп до подсъзнанието си и как да използвам ресурсите на мозъка си и заедно с енергията на Твореца, ще мога да променям подсъзнателните  блокиращи ме програми и убеждения и не само това. Тетахилинг е философия на живота. Тази практика толкова ме вдъхнови и си поставих цел – да се обуча на всички курсове при Ваяна Стайбъл по ТhetaHealing® -Тета лечение. И тъй като ясно поставените  цели винаги се сбъдват от 2017 г. съм с най -високата степен на ТhetaHealing Institute of Knowledge® – Сертификат на науките.

Преминах обучение по Техники за емоционална свобода, Пренареждане на матрицата и Матрица на раждането.Тези практики са сходни с ThetaHealing. Това ми помага за разширяване на познанията ми и много по-ефективна работа с клиентите ми.

И още интересни факти за мен:

 • Не съм заклет вегетарианец 🙂
 • Ако това е важно – зодия Овен съм 🙂
 • Мисля, че съм голяма късметлийка, защото винаги попадам на най – добрите Учители и мога да черпя от извора
 • Имам прекрасни син и дъщеря, които са с 20 години разлика и едно внуче, които много обичам и съм благодарна, че точно те са в живота ми !
 • Преди две години се разделих със съпруга си и се чувствам чудесно от решението, което взех , за себе си, защото промените са предизвикателство за мен и …най-доброто предстои 🙂 Сега се разбираме много по – добре. Това е бил нашият път.
 • Обичам да не правя нищо, което рядко се случва, но…успявам 🙂
 • Хобито ми е моята работа. Обичам това, което правя и го правя със страст, защото ми дава свободата да бъда себе си , да разполагам с времето си, да общувам с хора от цял свят, да придобивам нова опитност, да споделям
 • Обичам моите курсисти и клиенти, колеги, приятели
 • Обичам да пътувам по света, за да го опознавам
 • Обичам да рисувам, да гледам морето, да слушам гласа на природата
 • Като че ли станах на 55 🙂
 • Отличавам се от другите  по това, че в България съм  единствения Магистър по психология със Сертификат на науките по Тета лечение.
 • Единствената българка, която е дипломирана при създателя на метода Семейни констелации – Берт Хелингер
 • Аз  обучавам и работя с търсещи хора като теб и мога ти помогна, ако  :
 • Ти си уморен да търсиш техники и методи, които не са ти дали резултат
 • Имаш проблем с парите и реализацията си
 • Имаш незадоволителна връзка или липса на такава
 • Имаш здравословен проблем
 • Имаш убеждения, които те  блокират и пречат да си щастлив и да имаш това, което искаш
 • Или се чувстваш гневен, тревожен, нежелан, самотен, обиден, изпитваш страх, неувереност…..

– Провеждам курсове по ТhetaHealing® – Тета лечение по специално изградена програма от създателката на метода – Ваяна Стайбъл, по която всеки може да се обучи да прилага техниката  ТhetaHealing®
– Правя лични тета сесии.
– Работя индивидуално с клиенти по създадена от мен програма
– Правя сесии по Пренареждане на матрицата и Матрица на раждането.
– Ръководя  терапевтични групи по метода Семейни констелации

Това е профила ми в сайта на ТhetaHealing Institute of Knowledge®:

https://www.thetahealing.com/theta-specialist-profile.html?id=87105