Блог

ПОЛЕЗНИ СТАТИИ

КАК НЕГАТИВНИТЕ ЕМОЦИИ РАЗРУШАВАТ ЗДРАВЕТО

Нашите мисли формират нашите чувства. Чувствата се изразяват чрез емоции.

0 comments

ОТГОВОРНОСТ

Кой носи отговорност за това как се чувствате сега? Вашите гени, родители, учители, мъж, жена, правителство.. Бог? Този подход се вижда навсякъде.

0 comments

Умението да казваш „ Не“

Всяко взаимодействие между хората е обмен. Емоциите, резултата от работата, материалните ценности, моралните норми, изгубеното време.

0 comments

КАКВО СА УБЕЖДЕНИЯТА?

Ние сме много щастливи, че в процеса на еволюцията мозъкът се е научил да създава вярвания. По-голямата част от тях изглеждат същите като въздуха, който дишаме – невидими.

0 comments

Защо парите не идват лесно при вас?

Погледнате внимателно обкръжението си. Не мислите ли, че всички хора попадат в две категории – тези, които винаги имат пари и тези, които НИКОГА нямат пари?

0 comments

ДОБРОДЕТЕЛИ

Ще споделя няколко реда за добродетелите. Добродетелите са вътрешен ред или съдържание на душата. Този ред се придобива осъзнато или с целенасочено усилие от човека.

0 comments

Защо някои зациклят на тема ПАРИ?

Парите са вaжeн елемент от съвременния свят и те наистина разширяват нашите възможности. Но много често хората буквално са зациклили на тях, тогава това става проблем не само за тях, но за околните.

0 comments

Депресия и автоимунни заболявания

Често можем да чуем, че има някаква „скрита” депресия и много болести, свързани с нея, особено автоимунни. Нека да разберем що за „звяр” е това, което ни яде.

0 comments

Манталитета за дефицит е една от най-големите пречки привличане на изобилие

Манталитета за дефицит може да ви потиска и лишава от сила. Моя опит с много клиенти показва, че манталитета за дефицит (недостатък) е една от основните причини, която е източник на болка, трудности и страдание в живота на човека.

0 comments

Уловката на перфекционизма

Перфекционизмът е проблем, който най-малко е видим като проблем. Борбата за върхови постижения означава да се ръководите от високи стандарти, постоянно да вдигате летвата, да надминавате очакванията и да приемате нови предизвикателства. Тогава защо перфекционизмът се намесва в постигането на целите?

0 comments