Блог

ПОЛЕЗНИ СТАТИИ

ЗАЩО ДА РАЗВИВАМЕ ИНТУИЦИЯТА СИ?

Силната интуиция е ключ към успеха. Да развиеш интуицията си е вашия сигурен начин да предвиждате събития

0 comments

ПАРИТЕ

Това са един от „микрочиповете“ в нашия ум. Повечето хора, когато чуят думата пари и в тяхното съзнание изплува банкнота.

0 comments

КАК НЕГАТИВНИТЕ ЕМОЦИИ РАЗРУШАВАТ ЗДРАВЕТО

Нашите мисли формират нашите чувства. Чувствата се изразяват чрез емоции.

0 comments

ОТГОВОРНОСТ

Кой носи отговорност за това как се чувствате сега? Вашите гени, родители, учители, мъж, жена, правителство.. Бог? Този подход се вижда навсякъде.

0 comments

Умението да казваш „ Не“

Всяко взаимодействие между хората е обмен. Емоциите, резултата от работата, материалните ценности, моралните норми, изгубеното време.

0 comments

КАКВО СА УБЕЖДЕНИЯТА?

Ние сме много щастливи, че в процеса на еволюцията мозъкът се е научил да създава вярвания. По-голямата част от тях изглеждат същите като въздуха, който дишаме – невидими.

0 comments

Защо парите не идват лесно при вас?

Погледнате внимателно обкръжението си. Не мислите ли, че всички хора попадат в две категории – тези, които винаги имат пари и тези, които НИКОГА нямат пари?

0 comments

ДОБРОДЕТЕЛИ

Ще споделя няколко реда за добродетелите. Добродетелите са вътрешен ред или съдържание на душата. Този ред се придобива осъзнато или с целенасочено усилие от човека.

0 comments

Защо някои зациклят на тема ПАРИ?

Парите са вaжeн елемент от съвременния свят и те наистина разширяват нашите възможности. Но много често хората буквално са зациклили на тях, тогава това става проблем не само за тях, но за околните.

0 comments

Депресия и автоимунни заболявания

Често можем да чуем, че има някаква „скрита” депресия и много болести, свързани с нея, особено автоимунни. Нека да разберем що за „звяр” е това, което ни яде.

0 comments